BulgarianChinese (Simplified)English

Екип

Мисията на Фондация “Пътят на Коприната” е да насърчава икономическия растеж и просперитет чрез споделяне на знания, опит и модели относно веригата на доставки, глобалната търговия, логистиката, спедицията и транспорта. Фокусът ни е върху всичко свързано с Китай от гледна точка на пътувания, преводи, договори, стоков контрол, транспорт, митническо агентиране. Чрез набор от съдържание с висока стойност внасяме разбиране на процесите с цел подобряване на конкурентоспособността и рентабилността на търговците и хората с предприемаческо мислене в посока осигуряване на честна търговия с производители, намаляване на разходите, минимизиране на риска и осигуряване на качество.

Уважаеми партньори и приятели,

В ядрото на нашата фондация са хора с близо 15 годишен опит в спедицията и транспорта. Както във всяко начинание, началото беше трудно. Обръщайки се назад във времето виждам, че всичко е зависело единствено от нас. Много се радваме, че независимо от трудностите през годините, с много труд и упорство ни се удаде възможността да съхраним нашата първоначална цел и идея – да бъдем полезни на обществото по начин, който им носи сигурност и спокойствие при импорт на изделия от Китай.

Много вече е направено. Но и още много предстои да се направи. Ние сме устремени към бъдещето с нови идеи и воля да образоваме българските предприемачи, които имат желание за търговски взаимоотношения с Китай.


Гордостта на Фондацията са тези, които ни подкрепят толкова години. Екипът ни е високо квалифициран и опитен, което ни позволява да споделяме с вас целанасочена, качествена и практична информация, свързана с веригата на доставки, глобалната търговия, логистика, спедиция и транспорт. Именно тези хора правят толкова много за успеха на нашата мисия. Всеки ден отговарят на стотици въпроси и помагат на всички заинтересовани страни да намерят най-доброто решение на техните казуси. Имам удоволствието да ви запозная с нашите съмишленици, чиито професионализъм и знания водят организацията напред.

С уважение,
Свилена Христова
Основател на Фондация “Пътят на Коприната”