BulgarianChinese (Simplified)English

Доброволци

Ако и вие вярвате в нашата мисия, свържете се с нас, за да работим заедно по общите ни цели.

Мисията на Фондация “Пътят на Коприната” е да насърчава икономическия растеж и просперитет чрез споделяне на знания, опит и модели относно веригата на доставки, глобалната търговия, логистиката, спедицията и транспорта. Фокусът ни е върху всичко свързано с Китай от гледна точка на пътувания, преводи, договори, стоков контрол, транспорт, митническо агентиране. Чрез набор от съдържание с висока стойност внасяме разбиране на процесите с цел подобряване на конкурентоспособността и рентабилността на търговците и хората с предприемаческо мислене в посока осигуряване на честна търговия с производители, намаляване на разходите, минимизиране на риска и осигуряване на качество.

За да разпространим нашата мисията и да създадем условия за безопасна и етична търговия с Китай, имаме нужда от хора, споделящи нашите ценности.

Ако можете и желаете да спомогнете за развитието на дейността ни – чувствайте се приветствани да отделите част от свободното си време за общата кауза. Нека заедно да допринесем за благосъстоянието и за бъдещото икономическо и социално развитие.

Фондация “Пътят на Коприната” е ЮЛНЦ в обществена полза регистрирано в ЕС. Дейността ни е свързана с насърчаване на икономическия растеж и просперитет чрез обучителни материали с високо качество и напълно съобразени с нашите ценности и мисия.

Пишете ни

Ако можете и желаете да спомогнете за развитието на дейността ни, пишете ни.